fbpx

PONOVNO OTVARANJE POZIVA ZA ENERGETSKU OBNOVU!

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je obavijest o ponovnom otvaranju do sada obustavljenog Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora” (Referentne oznake KK.04.2.1.04). Poziv će se otvoriti za prijave s danom 4. rujna 2018. godine. Indikativni raspoloživi iznos bespovratnih sredstava koji je u ovom trenutku predviđen za Poziv iznosi 300 milijuna kuna. Točan iznos bespovratnih sredstava koji će biti na raspolaganju te točno vrijeme (sat) kada započinje zaprimanje projektnih prijedloga bit će objavljeni najkasnije 7 kalendarskih dana prije objave Poziva.
Podsjećamo da je predmet poziva energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora. Ovim Pozivom podupirat će se provedba mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije, posebno integriranim pristupom. Cilj poziva jest poduprijeti provedbu mjera energetske obnove u zgradama javnog sektora koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje (QH,nd) na godišnjoj razini (kWh/god) od najmanje 50% u odnosu na godišnju potrošnju energije za grijanje/hlađenje prije provedbe navedenih mjera i kori-štenje obnovljivih izvora energije.
Prihvatljivi Prijavitelji u sklopu ovog Poziva mogu biti tijela državne vlasti, ministarstva, središnji državni uredi, državne upravne organizacije i uredi državne uprave u županijama, jedinice lokalne ili područne (regionalne) samouprave, javne ustanove ili ustanove koje obavljaju društvene djelatnosti, vjerske zajednice te udruge koje imaju javne ovlasti uređene posebnim Zakonom.
Više o pozivu pročitajte u našoj bazi poziva, na ovoj poveznici.
The post PONOVNO OTVARANJE POZIVA ZA ENERGETSKU OBNOVU! appeared first on EU Projekti.
Source: eu-projekti.info

Postano u Eu Fondovi i natječaji Oznaka:

PRATITE NAŠ FACE

Pratite naš facebook profil, lajkajte postove i učestvujte u nagradnim igrama za naše fanove.

Euro Bus
5.0
powered by Facebook
Jure Miletić
Jure Miletić
2019-01-19T12:41:34+0000
Nicola Pani
Nicola Pani
2019-01-16T23:14:44+0000
Velocità precisione e cortesia
Giuseppe Damiano
Giuseppe Damiano
2018-12-27T15:06:18+0000
Ottime persone e affidabili nella vendita di autobus e ricambi

ŠTO RADIMO ?

Pronalazimo za Vas autobuse, minibuseve i druga vozila po najboljim cijenama.
Transport, uvoz i homologacija novih ili rabljenih vozila iz zemalja EU i Kine.
Konzalting, prikupljanje dokumentacije i izrada investicijskih planova.

xiamen king long

AUTOBUSNE VIJESTI

logo neoplan

man dijelovi