fbpx

POTPISAN UGOVOR ZA NABAVU NOVIH GRADSKIH AUTOBUSA ZA LIBERTAS – DUBROVNIK

U petak, 31. kolovoza 2018.g. potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Nabava autobusa za Libertas – Dubrovnik d.o.o.”.
Cilj projekta je osigurati održivu i kvalitetnu uslugu prijevoza građanima nabavom 11 novih autobusa koji će omogućiti povećanje kvalitete pružanja usluga javnog prijevoza i smanjenje negativnog utjecaja na okoliš.
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture provelo je ograničeni postupak dodjele bespovratnih sredstava nastavno na Poziv na dostavu projektnih prijedloga za nabavu autobusa za pružanje usluge javnog gradskog prijevoza u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, kojim se potiče razvoj i unapređenje prometnih sustava prihvatljivih za okoliš (niska razina buke i niska emisija CO2) te, kao specifični cilj, povećava broj putnika u javnom prijevozu. Nakon provedenog postupka odabira projekta, odabran je projekt “Nabava autobusa za Libertas – Dubrovnik d.o.o.”.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 22.843.750,00 HRK, od čega prihvatljivi troškovi iznose 18.000.000,00 HRK.
EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge bio je uključen u ovaj važan projekt u svrhu pripreme projektne dokumentacije. Novi autobusi koji će uz pomoć EU sredstava voziti Gradom Dubrovnikom još jedan su veliki uspjeh konzultantica tvrtke EU PROJEKTI – Ariane Vela i Ivane Rukavina Halilagić!
The post POTPISAN UGOVOR ZA NABAVU NOVIH GRADSKIH AUTOBUSA ZA LIBERTAS – DUBROVNIK appeared first on EU Projekti.
Source: eu-projekti.info

Tagged
All search results