fbpx

POTPORA MIKRO PODUZEĆIMA I POČETNICIMA!

ACT Grupa – konzorcij društvenih poduzeća koji osnažuje ekosustav društvene ekonomije – otvorio je natječaj pod nazivom “Pokreni nešto svoje“. Radi se o programu potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj namijenjen poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima.
Ovaj razvojni program ACT Grupe potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za mentorskom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.
Prihvatljivi prijavitelji su mikro poduzeća ili fizičke osobe koje planiraju osnovati svoje poduzeće, pod uvjetom da to i učine prije korištenja potpore ACT Grupe. Za financiranje su prihvatljive sve aktivnosti koje su potrebne za provedbu projekta, ukoliko se provode u Republici Hrvatskoj.
Prijavitelji šalju svoju prijavu putem web obrasca. Krajnji rok za slanje prijave je 14. prosinca 2018. godine do 12:00 sati.
ACT Grupa će ugovorenim projektima mjesec dana prije početka projekta te za vrijeme trajanja projekta osigurati besplatno: mentorstvo u razvoju poduzeća, provedbi projekta i efikasnom korištenju projektnih rezultata, mjerenje društvenog utjecaja projekta i izradu izvještaja o društvenom povratu ulaganja, promociju projekta kroz kampanju programa.
Financijska potpora iznosi 72.000 kuna. ACT Grupa financira projekte u iznosu od 100% ukupnih stvarno utrošenih sredstava.
Detaljne informacije o natječaju pronađite na ovoj poveznici.
Izvor: ACT Grupa

The post POTPORA MIKRO PODUZEĆIMA I POČETNICIMA! appeared first on EU Projekti.
Source: eu-projekti.info

Tagged
All search results