fbpx

SREDSTVA ZA OBNOVU NAPUŠTENIH VOJNIH I INDUSTRIJSKIH OBJEKATA

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije je 7. kolovoza objavilo otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Revitalizacija brownfield lokacija”. Iz Europskog fonda za regionalni razvoj izdvojena je alokacija od gotovo 22 milijuna eura, a ulaganja će se vršiti na području Urbane anglomeracije Zagreb.
Svrha poziva jest revitalizacija brownfield lokacija na području Urbane aglomeracije Zagreb, tj. obnova područja, zemljišta, nekretnine ili građevine koje su neadekvatno korištene, zapuštene ili napuštene, a mogu bili zagađene i/ili onečišćene, pri čemu iste predstavljaju vrijedan prostorni resurs unutar područja Urbane aglomeracije Zagreb koji se može prenamijeniti i urediti za potrebe stanovništva ili ekonomske isplative investicije.
Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, ustanove i organizacije civilnog društva sa sjedištem u okviru Urbane anglomeracije Zagreb. Prihvatljive su aktivnosti priprema projektno-tehničke i investicijske dokumentacije, obnova brownfield lokacije, izgradnja i/ili rekonstrukcija infrastrukture na brownfield lokaciji, aktivnosti promidžbe i vidljivosti, upravljanje projektom i administracija i horizontalne aktivnosti.
Minimalni iznos bespovratnih sredstava po stopi sufinanciranja od 85% jest 3.500.000,00 kuna, a maksimalan iznos je 50 milijuna kuna. Sa zaprimanjem projektnih prijava započet će se 20. rujna 2018. godine sve do zadnjeg dana 2019. godine. Sve detalje o ovom javnom pozivu možete pronaći u našoj bazi otvorenih javnih poziva, na ovoj poveznici.
The post SREDSTVA ZA OBNOVU NAPUŠTENIH VOJNIH I INDUSTRIJSKIH OBJEKATA appeared first on EU Projekti.
Source: eu-projekti.info

Posted in Eu Fondovi i natječaji Tagged with:

ZAŠTO EURO BUS ?

15. godišnje iskustvo u poslovima trgovine autobusima i drugim vozilima.
Brzina, profesionalnost i nivo usluge od planiranja do realizacije autobusa.
Više od 400 zadovoljnih poslovnih partnera u Hrvatskoj, regiji , EU i Kini.

mercedes-dijelovi

PRATITE NAŠ FACE

Pratite naš facebook profil, lajkajte postove i učestvujte u nagradnim igrama za naše fanove.

setra-dijelovi

ŠTO RADIMO ?

Pronalazimo za Vas autobuse, minibuseve i druga vozila po najboljim cijenama.
Transport, uvoz i homologacija novih ili rabljenih vozila iz zemalja EU i Kine.
Konzalting, prikupljanje dokumentacije i izrada investicijskih planova.

xiamen king long

AUTOBUSNE VIJESTI

logo neoplan

man dijelovi