Autobusi, prodaja, transport i homologacija.

Autobusi, minibusevi te prodaja i homologacija su osnovna djelatnost tvrtke Euro Bus, osnovanog 2003. godine. Preko 100 novih i rabljenih autobusa iz većine zemalja EU, Kine i Turske je uvezeno u Hrvatsku i BiH posredstvom Euro Bus -a. U dosadašnjem radu susreli smo sve situacije u uvozu, transportu i financiranju novih i rabljenih autobusa. Radilo se o prijevozu cestom, Flat Rack na palubi ili unutar RO-RO broda, dokumentaciji za uvoz, atestima, preinakama ili teškoćama s dobivanjem financiranja – Euro Bus je vaš partner.

Kontakti s prijevoznicima i lagerima autobusa u Njemačkoj, Nizozemskoj, Švedskoj, Italiji, Španjolskoj ali i drugim zemljama EU, naše iskustvo u financiranju, uvozu, homologacijskim postupcima i preinakama autobusa garancija su vrhunske usluge.

Euro Bus pruža kompletnu, profesionalnu uslugu uključujući transport, financiranje, homologaciju , preinake i ateste.

Euro Bus je od 2007. do 2013. ekskluzivni zastupnik Xiamen King Long Autobusa; do 2007. je distributer za VDL, tvornice autobusa Bova i Berkhof . Organizitor javnih prezentacija turističkih i gradskih autobusa u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Banja Luci i Sarajevu. Road show i testne vožnje u Istri, Dalmaciji, Slavoniji i drugim dijelovima Lijepe naše i susjedstva. Euro Bus d.o.o. je u 13 godina poslovanja isporučio preko 20 novih turističkih i gradskih autobusa i više od 80 rabljenih autobusa i minibuseva.

Euro Bus se bavi uvozom, homologacijom i financiranjem autobusa za poznate partnere iz Hrvatske i regije koji prepoznaju važnost ovakve usluge i nas kao profesionalnog i pouzdanog partnera u Hrvatskoj.

Naši partneri i dugotrajan poslovni odnos su naša snaga. Ne želeći nikoga posebno izdvojiti samo ćemo reći da poslujemo s velikim i malim tvrtkama u privatnom i javnom vlasništvu. Ukoliko nabavljate autobus ili planirate nabaviti autobus slobodno i bez obaveze javite nam se na 098299637 ili alan.heigl(@)eurobus.hr

we are trusted

our reviews