fbpx

Open Top

Open Top autobusi ili kabrio autobusi su najbolja opcija za razglede gradova iz autobusa s otvorenim ili pomičnim krovom. Vozeći se u otvorenom autobusu putnici imaju jedinstveni pogled na lokalitete dok  prolaze najzanimljivijim dijelovima grada. Autobusi za razglede ili open top autobusi su opremljeni audio sustavima za vođenje na više stranih jezika koji ovisno o sustavu i unesenom programu odrađuju posao vodiča.

Ayats Bravo I City – open top autobus za razglede

Osnovne informacije i dimenzije

 

ayats-bravo1-city-open-top

 

 

Karakteristike Ayats nadogradnje

Ayats nadogradnja modela Bravo I City načinjena je od čelične strukture sukladno EC smjernicama. Na gornji kat se dolazi putem jdnog od dva stepeništa smještenih u prednjem i srednjem dijelu autobusa. Prednja i srednja dvostruka vrata za putnike su električna, a u srednja vrata za putnike je ugrađena manualna rampa za invalidska kolica. Bočne stranice i pod autobusa od ne gorivih materijala, izdržljivih i jednostavnih za održavanje.

Sjedala za putnike i sjedalo vozača

ayats-bravo1-city-seatplan-open-top

Ayats nudi više opcija za sjedala doljnjeg kata i gornjeg , otvorenog prostora. prema željama kupca mogu se ugraditi klupe, Fainsa city ili druga sjedala. Sjedalo vozača je zračno, podesivo Gramer DS90.

Specifikacija niskopodne šasije MAN A22

Motor MAN D2066 LUH50 snage 280 ks Euro 6 , mjenjač: VOITH automatik, retarder, neovisna prednja osovina i diferencijalna pogonska s dvokružnim disk kočnicama i zračnim ovjesom. Tempomat, kneeling,  dimenzije guma 315/80/R22,5

Dodatna oprema open top autobusa  Bravo I City

Moguća je i druga dodatna oprema prema dogovoru s kupcem a među klasičnim opcijama se nudi automatski ili manualni sklopivi krov za gornji kat kao i fiksna ili pomična stakla.  Višejezični sustav vođenja je također dodatna oprema. “Actia Mutilingual sound system” dolazi u verziji za 12 ili 16 jezika. Dodatno grijanje ili hlađenje za putnike na doljnjem katu je dodatna opcija.

Za sva pitanja u vezi isporuke, financiranja i cijene slobodno nas i bez obaveze kontaktirajte.

All search results